OpenOffice.org în limba română

    2007-10-11 02:00 | Autor: FedoraMD.org | Filed under: Noutăţi

    Localizarea în limba română a OpenOffice.org a pornit acum vreo doi ani cu mare entuziasm şi chiar un maraton în cursul căruia într-o singură zi s-au tradus circa 15% din stringuri. Din păcate interesul a scăzut foarte repede, contribuţiile pe masura, activitatea s-a împotmolit.

    Sărind peste acest istoric mohorît, iată o geană de lumină: un nou coordonator al echipei de localizare, Alexandru Szasz (cunoscut şi pentru localizarea Fedora in limba română), o nouă interfaţă, entuziasm înnoit, energii în creştere, se pare că lucrurile se urnesc din nou (planurile lui Alexandru sint ambiţioase, îşi propune traducerea interfeţei grafice pîna în februarie).

    Cei care doresc să contribuie sânt aşteptaţi la această pagină, unde într-o interfata web se poate lucra în stil wiki, fără login sau alte bariere: intraţi în "Open Office 2.x", alegeţi termeni netraduşi şi completaţi cu propria versiune. Mai multe amănunte în anunţul iniţial sau direct pe lista de mail a proiectului (dev AT ro.openoffice.org).
    Nicu Buculei

    Originalul noutăţii

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

    Etichete:

    Comments (0) »


    No comments yet.

    Leave a comment

    *